Saturday, December 05, 2009

Welcome to the real world of Rowing.

BATU DAM.






***
**
*
Bilik tidur.


Tandas!

***
**
*





***
**
*
Curi basikal.

Eka.


Hana.


Dyla, UTM rower.


Sepanjang 4 hari 3 malam di sana bersama2 pendayung2 UTM, kami hanya turun boat Single Scull dan Pair sahaja, dan diberikan task supaya membuat 4 ergometer test, 2 x 2k dan 2 x 6k, dan seperti biasa ergo aku tidaklah hebat mana. Training tak begitu berat, malam2 free time main POKER dan UNO hehe. ( Sebab itu je hiburan yang ada di dalam hutan tu ) Pengalaman yang bagus. Ouh ye training camp ini adalah level pertama untuk pemilihan ke Sukan Sea 2011. Persediaan 2 tahun sebelum kejohanan berlangsung. Adakah aku mampu memberikan sepenuh komitmen? Keputusan harus dibuat secepat mungkin. Hmm. Nak pecah kepala fikir ni hahaha. Kalau tak ambil rugi. Tapi kalau ambil, takut juga kalau jadi macam peribahasa melayu 'yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran'. Adoy. Tolonggg! :/

4 comments:

ady said...

btul2, nak pilih mane ni ek madi.
aku pun tgh penin pk ni.
tp kan..mcm la aku terpilih g SEA Games tu kan ^^
*prasan lebey lak konon tpilih

Mdy said...

Aku pon rasa x layak, tapi nak cube pon takutssss. Adoyy. Cane nih ek? Dilemma aaa

ady said...

cube je la mady..
t aku ade kwn yg support diriku ini ^^
ari tu g thailand ko lak xde.
rugi2...

Mdy said...

Baik lah, mari kita mencuba. Dont worry aku ade je support kau okey. Yela boat aku x d ntuk Searf kan, x de rezeki la nak g. Huhu